Kdo smo

Mito Šinkovec

Mito Šinkovec je profesionalni osebni in kondicijski trener. Je strokovnjak na področju telesne kulture, gibanja, rehabilitacije, prehrane in motivacije. Je eden izmed prvih v Sloveniji, ki se je začel profesionalno ukvarjati z osebnim trenerstvom in svetovanjem na področju zdravega življenjskega sloga. V svoji 18 letni karieri je s svojim profesionalnim pristopom pomagal pri izboljšanju kondicije, hujšanju ali pri športnih dosežkih že preko 950 zadovoljnim strankam. Bil je kondicijski trener v Slovenski moški smučarski reprezentanci, danes pa sodeluje z veslaškimi klubi in še z mnogo drugimi posameznimi športniki.
Mito je po osnovni izobrazbi profesor športne vzgoje, stalno pa se izobražuje tudi v tujini (Amerika, Anglija) iz področja gibanja, športa in wellness managementa.

Še danes je predan stalnemu učenju in izobraževanju na svojem področju. Zelo rad pa se dotakne vseh mejnih področij, kjer vedno znova išče nove smernice in poti, da svoje znanje oplemeniti in storitve ponudi še na višjem nivoju.
Pridobil je kompetence in veščine za MTA coacha in MTA kariernega coacha.
Svoje znanje stalno nadgrajuje na področju rehabilitacije, bolečin v križu in sklepih, saj njegovo delo in potrebe strank zahtevata celovito znanje na tem področju, kjer dosega izjemne rezultate.

Največje veselje pa mu predstavlja podajanje znanja ljudem v obliki predavanj in delavnic, ki jih izvaja.

Je mednarodno priznan predavatelj z 10 letnimi izkušnjami. Podajanje znanja mu predstavlja poseben izziv in strast. Predavanja so zasnovana tako, da poslušalci koristne informacije in napotke lahko takoj implementirajo v svoj vsakdan. Teorijo povezuje s prakso in uspeva mu stvari razložiti jasno in nazorno.

Med drugim je predaval na mednarodni šoli poslovni šoli IEDC na temo Health of managers. Na Fakulteti za šport pa je pripravljal permanentna izobraževanja za bodoče kadre na področju športa in treniranja.

Postal je inštruktor in predavatelj svetovno znane metode Ultra Mind ESP sistem, ki predstavlja najbolj dodelano in razvito obliko možganskega treninga. Na tem področju sodeluje s strokovnjaki v Ameriki, saj bi rad ta sistem dodelal in ga prenesel na področje športa, treniranja in motivacije. Redna pa pripravlja predavanja na temo zdravja in dobrega počutja za različne organizacije, podjetja in za posameznike.

Mito kot svetovalec in mentor v fitnes, wellnes in drugih institucijah, ki narekujejo zdrav način življenja, redno svetuje o novih programih ter izobražuje zaposlene na tem področju.

Je aktiven pisec strokovnih člankov in svetovalec na različnih forumih in portalih. Kot strokovni direktor vadbenega centra Telodrom, svoje znanje in izkušnje rad deli s svojimi strankami. Usmerjen je k temu, da ljudje dosežejo svoje cilje v smislu dobrega počutja in izgleda. V ta namen je osnoval avtorske unikatne vadbene programe SOS in Tolerance Zero, ki celovito pristopijo k razvoju gibalnih potencialov in k usmeritvi v zdrav življenjski slog.

Je soustanovitelj Inštituta Trans4matorTrans4mator je inovativen inštitut, ki s transformacijo posameznika spreminja ne le njega samega temveč tudi podjetje, organizacijo in tudi socialno družbeno okolje, v katerem ta deluje in ustvarja.

Njegovo načelo je: Vse teče, vse gre… Pantha rei. Zakaj smo torej mi izjema?

Mito Šinkovec s svojim kompleksnim in celovitim znanjem iz različnih področij zagotovo spada v sam vrh strokovnjakov na področju gibanja ter celostnega in zdravega življenjskega sloga.

Več: www.mito.si in mito.sinkovec.si

 

 

Romana Bizilj

Romana Bizilj je po izobrazbi univerzitetna diplomirana komunikologinja. Ker jo zdrav način življenja že od nekdaj navdušuje, je diplomirala iz teme wellnessa, kasneje pa je v Londonu dopolnjevala svoje znanje s področja wellness managementa.

Kot predavateljica je svoje znanje delila na izobraževanjih za zaposlene v wellness in fitnes centrih.Specializirala se je na področju optimalne prehrane in spremembi življenjskega sloga. Svoje znanje uporablja kot svetovalka za prehrano in zdrav način življenja.

Romana se je posvetila NLP tehnikam in postala je certificirana MTA coachinja in MTA karierna coachinja. Šolanje je zaključila na temo Prehranski coaching in Coaching za zdrav življenjski slog.
Obvladuje mehanizme zdravega življenja, saj zna s coaching procesom stranke voditi na vseh vidikih zdravega življenja in dobrega počutja ( zdrav prehrana in diete, telesna vadba, opuščanje slabih navad, uravnavanje stresa, načrt za zmanjševanje stresa, alternativna medicina, ravnotežje med delom in družino, družinski odnosi…).

Implementacija znanja o optimalnem prehranjevanju, spremembi življenjskega sloga in tehnike coachinga sta jo pripeljala do tega, da se je specializirala za coaching na področju življenjskega sloga in prehrane. Postala je coach za zdravje in dobro počutje. Deluje pa tudi na področju osebnostnega coachinga.

 

Robert Hönn

Robert Hönn, E-RYT(Experienced Registered Yoga Teacher), CYT (Certified Yoga Teacher), je kot učitelj registriran pri svetovni zvezi joge (Yoga Alliance, ZDA).

Praksa joge je stalnica njegovega vsakdana od leta 1996, ko se je z jogo srečal kot obliko rehabilitacije po poškodbi ramena v prometni nesreči. Skozi leta jo je spoznaval skozi različne šole in s časom oblikoval svoj stil prakse. Da bi bila slika razumevanja občutka sebe še bolj celovita, je reden praktikant Aikida pod senseiem Romanom Leoharjem od leta 2000 dalje. Verjame predvsem v Prakso.

Robert je avtor številnih unikatnih programov

 • hatha flow sadhana
 • vinjasa flow sadhana
 • joga do
 • joga in meditacija
 • slow flow
 • Individualni programi, izdelani po meri posameznika

Robert Hönn, ERYT (ekspirienced registered yoga teacher) je:

 • Od leta 2001 do danes je vodil že več kot 4000 ur skupinskih vadb joge, več kot 400 individualnih ur joge.
 • Leta 2009 je posnel avtorska DVDja Hatha flow sadhana in Vinjasa flow sadhana
 • Leta 2011 je v samozaložbi izdal knjigo Mahabharata in joga
 • Leta 2011 je ob sebi zbral skupino učiteljev in ustvaril TOČKO JOGE, ki ponuja tečaje joge na treh lokacijah v Ljubljani, v Domžalah in v Mengšu
 • Leta 2012 je registriral šolo joge RYS Joga Do.

Robert Hönn se je v zadnjih letih izobraževal pri svetovnih učiteljih:

– Asthanga joge (David Swenson, Govinda Kai),
– Power joge (Brian Kest, Lance Schuler, Rusty Wells, Pedro Franco)
– Vinjasa joge (Gerard Arnaud, Anastasis Koutsogiannis)
– Flow joge (Duncan Wong, Desiree Rumbaugh, Tiffany Cruikshank)
– Hatha joge (Gyandev McCord, Diksha McCord, Bhooma Chaitanya, Sinduma, Ilya Zhuravlev, Dayalu)
– Jivamukti (Patrick Broome, Anja Kühnel)
– Subtle body (Robert Hederson)

Njegove prakse joge so del priprav različnih športnikov(maraton, triatlon, nogomet, odbojka),poslovnežev in igralcev. Redno objavlja članke o jogi in motivaciji v različnih publikacijah.

 

 

Eva Lina Hönn

Eva Lina Rotar, CYT (Certified Yoga Teacher) je kot učiteljica registrirana pri svetovni zvezi joge (Yoga Alliance,ZDA).
Leta 2009 je zaključila študij etnologije in kulturne antropologije na Filozofski fakulteti v Ljubljani z diplomskim delom Joga v objemu instant kulture.

Leta 2007 se je po končanem izobraževanju v Kaliforniji pridružila ekipi učiteljev Joga studia Sadhana, kjer je vodila programe klasične joge, joge za nosečnice ter vinjasa jogo vse do leta 2010, ko je stopila na samostojno pot in se pridružila ekipi učiteljev, zbranih v TOČKI JOGE.
Jogo poučuje v zaključenih skupinah na Filozofski fakulteti za študente in na zavodu Janeza Levca za otroke z motnjami v duševnem razvoju.
Od leta 2007 vodi tudi tečaje joge za nosečnice. Po rojstvu svojega otroka z nosečnicami dela na individualnem nivoju, zaradi specifičnih potreb posameznic.

Skozi svoje delovanje analizira odziv družbe v določenem okolju in implementira tehnike sproščanja in osredotočanja v delovanje posameznika z namenom izboljšanja interakcije človeka in okolja, v katerem deluje.

Eva Lina se je v zadnjih letih izobraževala pri svetovnih učiteljih:

 • Asthanga joge (David Swenson, Govinda Kai),
 • Power joge (Brian Kest, Lance Schuler,)
 • Flow joge (Desiree Rumbaugh, Bridget Woods Kramer, David Lurey )
 • Hatha joge (Gyandev McCord, Diksha McCord, Bhooma Chaitanya, Sinduma, Dayalu, Marcus Felsner

 

Domen Pavlič

Domen je absolvent Fakultete za šport, univerzitetnega programa športna vzgoja, smer športno treniranje, kjer si je za usmeritev vzel fitnes. Trenutno piše diplomo o telesni pripravi za gasilsko tekmovanje Firefighter Combat Challenge. Najbolj ga zanima funkcionalna vadba in raziskovanje zakonitosti športnega treniranja, hkrati pa ima močno željo po prenosu znanje na druge.

Užitek mu predstavljajo različne aktivnosti, kot so tek, hokej na ledu, bordanje, odbojka na mivki, gorništvo. Kot prostovoljni gasilec pa veliko časa in energije posveča tekmovanju Firefighter Combat Challenge, ki velja za eno najtežjih gasilskih tekmovanj. Tekmuje že 5 let in v teh letih je nanizal že vrsto uspehov, med njimi tudi trenutni evropski rekord v posamezni kategoriji, kategoriji dvojic in tudi ekipni kategoriji.