Sodelujemo

1. Mito Šinkovec je vodja vadbenega centra Telodrom in pionir na področju profesionalnega osebnega trenerstva pri nas. Svoje znanje in izkušnje rad deli s svojimi strankami. Več o njem, njegovem delu, številnih avtorskih programih in filozofiji ter njegovih uspehih si poglejte na njegovi domači strani.

 

www.mito.si

2. Mito ima zanimivo ime. Zelo drugačen je tudi on sam, kar boste zelo hitro prepoznali, ko boste stopili z njim v kontakt. Rad razbija mite ( mogoče ima njegovo ime kaj pri tem), takšne in drugačne na temo vadbe, prehrane, zdravega življenjskega sloga…

Preberite njegova razmišljanja na osebnem blogu.

mito.sinkovec.si 

3. Joga je lahko le praksa, za nekoga način življenja. Robert je učitelj, ki ti pusti lasten razvoj skozi proces in te subtilno spremlja, usmerja in uči na lastni poti. Je učitelj v pravem pomenu besede.

Več o njem si lahko pogledate na njegovih domačih straneh.

www.jogado.com 

4. Inštitut Trans4mator ( Inštitut za ustvarjalno moč telesa) daje v ospredje zdravega in zadovoljnega posameznika, ki je temelji člen uspešnega podjetja. Inovativni, strokovni programi, namenjeni podjetjem, ki se zavedajo, kako pomembna je promocija na delovnem mestu.

 

www.transformator.si 

5. Ko se zaveš, da lahko vplivaš na to, da bo preostanek tvojega življenja, najboljše v tvojem življenju. UltraMind ESP metoda je ena najnaprednejših metod, ki vpliva na urjenje možganov, sprostitev nevro-živčnega sistema in nadzor lastnega uma.

 

www.ultramind.si