Oblikovanje telesa

Hujšanje in oblikovanje telesa z SOS vadbo

Shujšaj, Oblikuj postavo, Pospeši metabolizem in Kuri maščobo še 48 ur po vadbi SOS®!

Se že vidiš kako si zadovoljen (a)  svojo novo postavo? Po dolgem času se dobro počutiš v svoji koži! Telo je fit in oblikovano tako, kot si ga vedno želel(a)!
Pridobil(a) si kondicijo, moč in lepšo držo telesa, ki se ti je pokvarila zaradi stalnega sedenja v stresni službi. Aja, kaj so to že bolečine v križu? Si pozabil(a), kajne?
Nisi pa pozabil(a) na redno in zdravo prehranjevanje, saj te je SOS naučil odpraviti napake, ki si jih do sedaj delal(a) pri prehrani.

VADBENI PROGRAM SOS® program je popolna inovativnost na področju vadbe in oblikovanja telesa, kjer štejejo le končni rezultati in zadovoljstvo SOS strank.

Prednost programa je strokovnost in individualna obravnava, ki daje prve vidne uspehe že v 3 tednih.

SOS® vadba poteka v manjši skupinici do 6 vadečih, vodeno z profesionalnim osebnim trenerjem. Manjša skupina daje možnost za individualno obravnavo prav vsakega vadečega, skupina pa doda pridih motivacijskega duha.
SOS® je inovativen maksimalno učinkovit in zabaven vadbeni program, kjer lahko

pokurite tudi do 800 kcal več kot pri običajni fitnes ali aerobični vadbi.

Je progresivna vadba, kjer oblikujete telo do 7-krat hitreje kot pri običajnih vajah za moč in obenem sanirate morebitne poškodbe ali bolečine, ki jih imate v križu, kolenih ali ostalih sklepih.
Posebnost vadbe SOS® je, da gre za integriran vadbeni pristop, za aktivacijo vseh mišičnih skupin v istem času in spodbudo adrenalnih žlez, ki pripomorejo k večjemu izgorevanju maščobne mase tudi v času po vadbi, ko počivamo, spimo ali sedimo za računalniki. Deluje po unikatnem 4-stopenjskem SOS modelu®, ki učinkovito in dokazano deluje, kar pa so potrdile zadovoljne SOS stranke.

4-stopenjski SOS MODEL®

  • Pospeševanje metabolizma, ki je glavni ključ za izgorevanje maščobe
  • Aktivacija hormonskega sistema, ki je vžigalnik dobrega počutja in zdravja. Ko so hormoni uravnoteženi, je izguba telesne teže bolj učinkovita, hitrejša in zagotovljena.
  • Strokovno dovršeni vadbeni program SOS® z metaboličnim učinkom, ki omogoča izgorevanje do 8oo kcal več kot drugi vadbeni programi. Pride do povadbenega sindroma ali EPOC, kar pomeni, da izgorevanje poteka še dolgo po vadbi, v stanju mirovanja.
  •  SOS® FORMULA za ohranitev želene in optimalne telesne teže za vse življenje in brez jo-jo efekta.

SOS PROGRAM

Celovit program za telesno preobrazbo, za hujšanje in oblikovanje telesa, za pridobivanje moči in kondicije s pomočjo vodene vadbe z osebnim trenerjem in ciljne prehranske obravnave, kjer se skozi delavnice naučimo zdravega in optimalnega prehranjevanja brez odrekanja in  brez diet.
Vadba SOS je prilagojena vsakemu posamezniku – individualni pristop, vaje se delajo z lastno težo, brez fitnes naprav, so zabavne, vedno drugačne, preproste tako jih lahko delate tudi doma. Trener, motivira, nadzira in prilagodi vadbo glede na cilje posameznika in je ustrezno usposobljen da obenem reši vaše težave z bolečinami v križu, kolenu ali drugih sklepih. Z vadbo SOS pripravite vaše telo na to, da boste uživali v vaši najljubši športni aktivnosti brez poškodb – bodisi na smučanju, košarki, tenisu kajtanju, teku, kolesarjenju, hribolazenju ipd…


JE SOS ZAME?

Program SOS je prilagodljiv, namenjen vsem, ki si želijo preizkusiti nekoliko drugačen pristop k vadbi, k oblikovanju telesa in hujšanju. Na SOS ste vabljeni popolni začetniki, ki že dolgo niste oblekli telovadne opreme, pa si želite nek nov začetek. Izziv pa boste našli tudi vsi tisti, ki že imate vadbene izkušnje, pa želite preizkusiti nekaj popolnoma novega. Še posebej smo veseli vseh, ki so že skoraj obupali nad telesno aktivnostjo, bodisi zaradi lastnih predsodkov, da vadba ni za njih ali pa zaradi omejitvenih dejavnikov kot so bolečine v križu, kolenih, razne poškodbe ipd. SOS program poteka v skupini vadečih z istimi težavami in podobnimi končnimi cilji, kar pomeni, da lažje delate, napredujete in se med seboj spodbujate. SOS skupine so ženske ali mešane skupine- pridružite se tisti skupini, ki vam najbolj ustreza.

Cena SOS programa

Osnovni SOS program: 135 EUR na mesec.
Cena vključuje:
– vključuje vodeno vadbo z profesionalnim osebnim trenerjem v skupini do 6 vadečih: 2-krat tedenski obisk
– morebitni rehabilitacijski prijemi in sanacija poškodb
– prehranska obravnava ( optimalni vzorčni jedilniki, knjižica o prehrani, delavnice o prehrani, prehranska analiza in individualni coaching)
– spremljanje napredka (morfološke meritve in diagnostika)

Napredni SOS program 195 EUR na mesec.
Cena vključuje:
– vključuje vodeno vadbo z profesionalnim osebnim trenerjem v skupini do 6 vadečih: 3-krat tedenski obisk
– morebitni rehabilitacijski prijemi in sanacija poškodb
– prehranska obravnava ( optimalni vzorčni jedilniki, knjižica o prehrani, delavnice o prehrani, prehranska analiza in individualni coaching)
– spremljanje napredka (morfološke meritve in diagnostika)

Ne želimo, da nam verjamete na besedo, ampak da SOS preizkusite na svoji koži.

Sedaj imate priložnost, da vadbo SOS preizkusite v vadbenem studiu TELODROM BREZPLAČNO (ena uvodna ura), kjer vam bomo naredili tudi diagnostiko vašega telesnega stanja (ki je predpogoj za pričetek kateregakoli vadbenega programa, če  želite optimalne rezultate) in osnovne meritve ( meritve maščobnem mase, mišične mase, bazalnega metabolizma, kostne mase, procenta vode v telesu in notranje maščobe).

Kaj je diagnostika in zakaj jo je pomembno narediti pred katerikoli vadbenim programom?

Predstavljajte si, da greste k zdravniku. Zdi se vam, da imate visok pritisk, tako vam zdravnik brez pomislekov, brez pregleda določi tablete za visok pritisk. Zdravnik ne preveri vašega stanja, ampak kar na pamet določi neke tablete…bi se vam to zdelo čudno?

Kaj pa, ko pridete na fitnes ali vadbeni prostor in se vam zdi, da rabite malo shujšati, oblikovati telo, pridobiti nekaj moči, kondicije? Začnete delati po nekem programu ali pa kar nekaj na pamet na neki vadbeni napravi? Tudi na tem mestu se je treba zamisliti, kaj dejansko delamo, v kakšnem stanju smo in kaj želimo doseči…

Funkcionalno-gibalna diagnostika je produkt/način/orodje, s katerim ocenimo vašo osnovno gibalno učinkovitost in predvidimo možnost poškodb. Ker ocenjuje naravne vzorce gibanja, je primerna praktično za vsakogar, saj med samo izvedbo ni nasilnih in nevarnih gibov. Z njo ugotovimo, kje se pojavljajo mišična nesorazmerja in funkcionalne omejitve. S tem dobite razumljivo, varno in  ponovljivo oceno vašega funkcionalno-gibalnega stanja. Na podlagi diagnostike, ki jo kot tako opravljamo edini v Sloveniji, je najbolje oceniti, kateri program je primeren za koga za optimalne rezultate in kateri ne!

 

 

Zaradi kakovosti dela in boljših rezultatov, SOS poteka le v manjših skupinah do 6 vadečih, zato je potrebna predhodna rezervacija. SOS poteka v jutranjih urah, dopoldanskih, popoldanskih in večernih. Preverite razpoložljivost terminov na spodnjem kontaktu ali obrazcu.

Število brezplačnih mest je omejeno! Kontaktirajte nas in si zagotovite BREZPLAČNO mesto na SOS vadbi

Poglej uspešne zgodbe naših strank

Prijavite se na 031 335 465 ali info@telodrom.com
ali preko spodnjega obrazca ali pa nas obiščite v centru TELODROM na Kolarjevi ulici 45.

NAJ TELODROM POSTANE TUDI TVOJ VADBENI DOM 🙂

Naziv (*)

E-pošta (*)

Telefon (*)

Naslov sporočila

Sporočilo