BOOMERANG

Interaktivni svetovalni program

BOOMERANG® je sistematičen program, prostega in odprtega sodelovanja, ki vam ponuja 100 % podporo, strokovno znanje in zagotovljene rezultate. Je tisti podporni in motivacijski člen, ki vam je do sedaj manjkal, da bi redno pričeli z zdravimi življenjskimi navadami. Program uči, kako z majhnimi koraki in spremembami uravnotežiti svoj življenjski slog in pridobljene rezultate dolgoročno vzdrževati.

Je inovativen program za vse, ki vam čas ne dopušča možnosti, da bi redno in konsistentno obiskovali naše vadbene, prehranske ali druge programe. Kljub vsemu pa si želite podporo strokovnjakov, ki vam na podlagi meritev, diagnostike in osebnih želja naredijo individualni program, ki je vam pisan na kožo. Za maksimalne rezultate in hiter napredek.
Prednost programa je, da si aktivnosti prikrojite svojim navadam in časovnim okvirjem.

Program je namenjen vam, ki ste polno zaposleni, imate večizmenski delovnik in vsem, ki veliko potujete, imate majhne otroke, poleg dela še študirate ali pa si raje sami organizirate čas za svoje aktivnosti.

Kako program BOOMERANG® deluje

Po uvodnem razgovoru, kjer ugotovimo vaše cilje in želje, naredimo osnovne meritve in diagnostiko. Na podlagi tega osnujemo individualno usmerjen program, katerega prednost je ta, da ga boste lahko zlahka vključili v svoj vsakdan.

Določimo frekvenco rednega srečanja (tedenska, 14-dnevna, mesečna) na katerih ugotavljamo napredek, splošno počutje in ovrednotimo nove cilje. Sestavimo nov program, ki vam bo prinašal nove izzive na poti do vašega uspeha.

ZANIMA ME