Celostni programi (Trans4mator, AS, SPINA, Jaz sem telo)

TRANS4MATOR

Trans4mator je inovativen inštitut, ki s transformacijo posameznika spreminja ne le njega, ampak tudi socialno družbeno okolje v katerem ta deluje in ustvarja. Trans4mator združuje znanja različnih profilov, jih medsebojno oplaja in transformira v uporabna orodja vsakemu posamezniku. Rešuje problematiko sedečega in zaposlenega človeka, ki se začenja z bolečinami v hrbtu, slabo telesno držo, ničelno kondicijo ter nadaljuje s slabimi prehranjevalnimi navadami in slabim počutjem, s prekomerno težo ter kronično utrujenostjo. Stres je naš stalni spremljevalec, katerega ne moremo izničiti, se pa lahko naučimo, kako ga konstruktivno premagovati. Nauči tehnike sprostitve telesa in odvečnih mentalnih vsebin, kot tudi učinkovite tehnike koncentracije, ki so najpomembnejši atribut vseh zmagovalcev.

TRANS4BODY

Kako vzpostaviti ravnovesje v vaše življenje? Kako vključiti zdrav način življenja, gibanje in zdravo prehrano v vaš vsakdan? Imate preveliko telesno težo, pa ne veste kako in kje začeti? Vas boli križ? Kako pa kaj vaša drža? Ste stalno pod stresom in kronično utrujeni?

Trans4body je intenziven in učinkovit program za celovito transformacijo vašega telesa in počutja. Je individualno zasnovan in prilagojen vašim ciljem, ki so osnovani na podlagi coaching procesa in osnovne diagnostike.

Na podlagi tega se naredi celoten, individualni in sistematiziran plan, ki temelji na redni telesni aktivnosti, optimalnih prehranskih in zdravih navadah, ki vas korak za korakom popeljejo do boljše psihofizične kondicije,boljšega počutja in okrepljeni moči na telesnem in mentalnem nivoju.

Program je celosten in deluje na več nivojih:

  1. Funkcionalna vadba
  2. Sanacija bolečin in poškodb v križu in sklepih
  3. Optimalna prehrana
  4. Hormonsko ravnovesje
  5. Trening možganov: Ultra Mind ESP

Program združuje vsa znanja naših strokovnjakov, tako vse od terapevtskih pristopov, ki rešujejo težave in bolečine v križu ali ostalih sklepih, vadbe, ki je zasnovana tako, da vam pomaga najhitreje do splošne kondicije, moči, do zmanjšanja telesne teže in oblikovanja telesa. Izmerimo nivo vašega stresa in opredelimo težave, ki jih le- ta prinaša s pomočjo testiranja hormonskega ravnovesja.

Hormoni so odličen pokazatelj našega zdravstvenega stanja, saj hormonsko neravnovesje pogosto kaže na kronično utrujenost, občutek izgorelosti, debelost, nespečnost in napihnjenost. Z Ultra Mind ESP tehniko pa boste dosegli umirjenost uma, večjo produktivnost, koncentracijo in delovno učinkovitost. Tehnika omogoča sproščanje nakopičenega stresa in krepi odpornost za bodoče stresne situacije.

ZANIMA ME