Coaching

Coaching je interaktivni program, namenjen posameznikom ali manjšim skupinam, ki želijo delati na sebi na globljih nivojih in ki želijo aktivirati vse svoje notranje potenciale za doseganje osebnih ciljev. S posebnimi tehnikami in metodami je usmerjen v uspešnost posameznika tako, da odkriva skrite sposobnosti in zmanjšuje oziroma odpravlja tiste ovire, ki izhajajo iz njega samega. Coach zna na problem gledati kot na izziv in verjame, da se vedno najde rešitev, ki je optimalna za vse vključene.

Coaching proces dosega izjemne rezultate:

  • pri omejujočih prepričanjih, da nečesa ne zmoremo
  • negativnih čustvih kot npr. strah in dvom
  • pomoč pri hujšanju, prenajedanju
  • za večjo samozavest
  • za večjo jasnost in osredotočenje
  • pri lažjem odločanju
  • boljša učinkovitost pri delu
  • za boljše odnose in komunikacijo
  • za boljšo organizacijo časa
  • za ravnotežje med zasebnim in poslovnim življenjem


Izvajamo:

Osebni coaching

Osebni coaching je osrediščen na aktualne probleme s katerimi se srečujemo skozi življenje. Gre za proces osebnostne spremembe, spremembo načina razmišljanja in delovanja. Pomaga nam, da na življenjske situacije, ki so na prvi pogled nerešljive, pogledamo iz druge perspektive. Kako si zastaviti cilje in kako jih doseči, kako napredovati na kateremkoli področju, izboljšanje odnosov in komunikacije,organizacija časa, kako se znebiti prepričanj, da nisem dovolj dober je le nekaj tem, ki se jih lahko dotakne osebni coaching proces.

Lifestyle coaching

Se spomnite občutkov, ko ste se počutili dobro v svoji koži? Polni energije in življenjskega elana? Je bilo to takrat, ko ste bili še otrok? Naporni delovniki in obveznosti, ki nas bremenijo iz dneva v dan, stres na vsakem koraku, pomanjkanje telesne aktivnosti, pridobitev dodatnih kilogramov, bolečine v križu, pomanjkanje energije… Vam je scenarij znan? Veste, da morate narediti spremembo v svojem življenju, vendar se vrtite v začaranem krogu. Ne veste, kje in kako začeti. Lifestyle coaching program vas korak za korak pripelje do učinkovitega načrta, kjer boste sebe in svoje življenje zopet postavili na zdrave in uravnotežene tirnice optimalnega delovanja.

Prehranski coaching

Prehranski coaching ni tipično svetovanje o prehrani. Je mnogo več. Ne ponuja informacij o tem, kaj in kdaj jesti, temveč je osredotočen na morebitne omejitvene dejavnike kot so npr. lastno prepričanje o tem, da ne bomo zmogli uvesti bolj zdravo prehrano v svoj vsakdan, da mi nikoli ne bo uspelo shujšati, da nimam časa in znanja za pripravo zdravih obrokov ipd.
S prehranskim coachingom rešujemo globlje vzroke čustvenega prenajedanja. Spreminjamo prehranske navade, odnos do sebe in lastnega telesa. Gre za spremembo globalnih čustvenih in vedenjskih vzorcev.
Prehranski coaching lahko kombiniramo s prehranskim svetovanjem, kjer je dodana izobraževalna in svetovalna komponenta.

ZANIMA ME