Hujšanje in oblikovanje telesa

Zakaj pri hujšanju ne izgubljam odvečnih kilogramov in maščob?

Zagotovo ste že siti 1000 in enega nasveta, shujševalnega trika, kako shujšati. Po vsem tem pa vas obletavajo še reklamni dodatki, ki vam dopovedujejo, da pa nujno rabite določen napitek, prašek, tablet, po katerem je znana zvezdnica shujšala rekordno hitro.

Preizkusili ste že vse, toda rezultati niso bili takšni, kot ste pričakovali. Se sprašujete zakaj? Ste se mogoče že vdali v usodo, da vam je pač mati narava podarila napačne gene?

Prva stopnica k uspehu je odločitev

Dejstvo je le, da je v prvi fazi najpomembnejša odločitev, da boste zares začeli. V drugi fazi je potrebno izbrati najbolj primeren način za izgubo telesne maščobe in pravi vzrok.

Pozabite na svoje slabe izkušnje iz preteklosti!. Ne dovolite, da vas dvomi in predsodki odvrnejo od tega, da se končno dobro počutite v svoji koži.

Izguba kilogramov na dolgi rok

Največji izziv predstavlja pravilno zasnovan cilj, ki podpira posameznika in njegov bioritem. Ni vse primerno za vsakogar. Prepoznati je potrebno individualne potrebe, čustvene prepreke, ki vas zavirajo na poti do cilja, se preden ste sploh začeli.

Ker je naše znanje bogata zakladnica izkušenj in znanja, poznamo mnogo načinov, ki zagotavljajo zdravo izgubo telesne maščobe na dolgotrajen način. Brez pretiranega odrekanja. Brez poseganja v zdravje.

Maščobno maso bomo izgubljali efektivno, kar pomeni, da bomo delali na izgubi telesne maščobe in ne na ostalih telesnih komponentah. Program ne vsebuje nesmiselnih diet in stradanja. Program hujšanja zagotavlja, da si ne boste upočasnili metabolizem kot je to stalna praksa pri modernih dietah. Pokvarjeni metabolizem povzroča težave pri izgubljanju teže in zdravju. Tako se vrtite v začaranem krogu. S programom boste celo okrepili svoj metabolizem na tak način, da bo vaše telo sposobno pokuriti več energije v krajšem času. Naučili boste svoje telo, da postane peč, ki zna kuriti odvečne kalorije na efektiven način. Hujšamo na telesu prijazen način, ne ubiramo bližnjic na račun vašega zdravja. Ne uporabljamo invazivnih metod v obliki tablet in drugih umetnih dodatkov, ki v večini primerov ne dajo zadovoljivih rezultatov.

Hujšanje se lotimo strokovno, sistematično, korak za korakom. In z vso mero odgovornosti Prilagajamo se ritmu in zmožnostim vsakega posameznika. Uporabljamo konglomerat strokovnega znanja, ki podpira človeka kot celota.

Ni dovolj posegati le na fizičnem nivoju, potrebno je seči globlje, vse do tja, kjer se podirajo meje in prepreke, ki tičijo globoko v vas.

Način dela

  1. Razgovor, določimo cilje po S.M.A.R.T metodi
  2. Coaching, ki omogoča strankam, da preokvirijo slabo mnenje o sebi, določene cilje tudi doseči, preseči lastne miselne omejitvene dejavnike, ki ljudem onemogočajo, da začnejo s hujšanjem in da sprejemajo sebe, svoje telo v celoti.
  3. Temeljna vadbena diagnostika in osnovne telesne meritve
  4. Določitev najbolj primernega vadbenega programa ( individualni, SOS)
  5. Določitev optimalnega prehranjevalnega programa
  6. udeležba na različnih delavnicah o prehrani, telesni aktivnosti, čustveni dinamiki, kjer teorijo združujemo v prakso
  7. Določitev primernih terapevtskih programov ( hormonska slika, rehabilitacija, psihoterapija); po potrebi
  8. Metode, kako težo obdržati na dolgi rok
  9. Merjenje rezultatov in določitev novih ciljev

KLIKNITE TU IN PREVERITE