SOS

Zabaven in učinkovit vadbeni program

Je inovativen maksimalno učinkovit in zabaven vadbeni program, kjer lahko pokurite tudi do 800 kcal več kot pri običajni fitnes ali aerobični vadbi. Je progresivna vadba, kjer oblikujete telo do 7-krat hitreje kot pri običajnih vajah za moč.

Rezultati so vidni v manj kot enem mesecu

Z SOS sistemom boste odpravili maščobo na najbolj vidnih, kritičnih delih telesa in oblikovali skladno in zdravo telo, rezultati pa so vidni v manj kot mesecu dni. Zamenjali boste oblačila za 2 konfekcijski številki in shujšali do 4 kilograme. To pa je šele začetek, ki vam bo dal motivacijski zagon za nadaljevanje.

Zgodba naše stranke

Oglej si video z resnično zgodbo naše stranke

Pospešite metabolizem, kurite maščobo še 48 ur po vadbi SOS.

Posebnost vadbe SOS je, da gre za integriran vadbeni pristop, za aktivacijo vseh mišičnih skupin v iste času in spodbudo adrenalnih žlez, ki pripomorejo k večjemu izgorevanju maščobne mase tudi v času po vadbi, ko počivamo, spimo ali sedimo za računalniki.

Pretirana vadba ne daje rezultatov

Pretirana vadba, kjer se telo izmuči do maksimuma je zgodovina in je manj učinkovita kot smo do sedaj mislili. Na ta način se telo le iztroši, poruši se hormonska slika in imunski sistem, pojavi se jo-jo efekt, pravih rezultatov pa od nikoder. SOS vadba je telesu prijazna in zabavna. Brez nasilnih gibov, z lastno telesno težo, pa vendar izredno učinkovita.

ZANIMA ME

Telesu prijazna vadba za najhitrejši napredek

Pri vadbi ne uporabljamo težkih uteži in ne delamo na fitnes napravah. SOS je funkcionalne narave, usmerjena v to, da lažje premagujete vsakodnevna opravila ali uživate v vaši najljubši športni aktivnosti. Telo oblikuje in ga pripravi na to, da zmore delovati točno tam, kjer je potrebno. Toliko kot lahko, brez bolečin, z zmanjšanimi možnostmi za poškodbe. Vadba je ciljno usmerjena, v vaš individualni cilj, je individualna, osebna, vodena z profesionalnim osebnim trenerjem. Je fleksibilna, vedno drugačna in zanimiva, saj le tako dosežemo najhitrejši napredek v najkrajšem času.

Celovit pristop za maksimalne rezultate

Z programom SOS pridobite na moči, kondiciji, gibljivosti, odpravite slabo držo in bolečine v hrbtu. Naučite se osnovnih zakonitosti pravilnega prehranjevanja, pridobite praktično znanje za sprostitev in odpravo odvečnih napetosti.

Unikaten vadbeni SOS pristop je plod strokovnega znanja

SOS je celostni vadbeni sistem, ki ga je na podlagi lastnih izkušenj in strokovnega znanja doma in v tujini osnoval profesionalni osebni in kondicijski trener Mito Šinkovec. Narejen je po najnovejših smernicah na področju fitnesa, vadbe in motivacije.

Na podlagi lastnih 17 letnih izkušenj in bogatega konglomerata strokovnega znanja iz področja vadbe, kinezioterapije, prehrane in motivacije, je osnoval program, ki strankam lahko ponudi več kot le aerobične vadbe, pilates ali fitnes.

Program SOS temelje išče v osebnem trenerstvu, katerega cilj je stranki ponuditi na individualni ravni čim več. Tu ne gre le za vadbo, gre tudi za prehrano,splošno zdravje in smernice, ki nakazujejo boljši in zdrav način življenja.
SOS išče vzroke za vaše težave, bodisi je to prevelika telesna teža, bolečine v hrbtu ali drugih sklepih, slabo počutje in jih skuša rešiti na učinkovit in dolgotrajen način.

Za koga je SOS® primeren

Cilj SOS® vadbenega programa je pridobitev novega zdravega življenjskega sloga, ki ga sprejmete za svojega. Ne delamo prehitrih premikov. Gremo korak za korakom. Velikost le- tega in tempo pa določate vi sami. Mi vas le usmerjamo, da greste po tisti pravi poti in motiviramo, da vztrajate do konca. Vadba SOS® je primerna tudi za vse tiste, ki jim telesna aktivnost pomeni nujno zlo in ne zabava. Pustite se presenetiti. SOS® so za svoj najljubši vadbeni ritual sprejele naše stranke, ki so dvomile vase, da sploh zmorejo. Tiste, ki jih je prežemal strah in sram, zaradi svojega izgleda in neaktivnosti.
Skupaj smo premagali že veliko ovir, le upati si morate premagati prvo stopnico.

Program SOS je namenjen vsem ne glede na začetno formo. Z njim lahko vsak pridobi maksimalno in v najkrajšem možnem času, kar dokazujejo tudi zadovoljne SOS stranke. Na osnovi programa SOS® oziroma njegove metode dela je doseglo uspehe že preko 500 zadovoljnih strank.

SOS MODEL

SOS je celostna preobrazba telesa in življenjskega sloga, kjer so prvi rezultati vidni že v manj kot mesecu dni. SOS program upošteva vaš način življenja, vaš ritem delovanja telesa in vaše osebne značilnosti.

SOS program se loti težave s preveliko telesno in odvečno težo na povsem drugačen in individualen način. Išče temeljne vzroke, težave pa rešuje tam, kjer so nastali.

Deluje po unikatnem 4-stopenjskem SOS modelu, ki učinkovito in dokazano deluje, kar pa so potrdile zadovoljne SOS stranke.

4-stopenjski SOS MODEL

  1. Pospeševanje metabolizma, ki je glavni ključ za izgorevanje maščobe
  2. Aktivacija hormonskega sistema, ki je vžigalnik dobrega počutja in zdravja. Ko so hormoni uravnoteženi, je izguba telesne teže bolj učinkovita, hitrejša in zagotovljena.
  3. Strokovno dovršeni vadbeni program SOS z metaboličnim učinkom, ki omogoča izgorevanje do 8oo kcal več kot drugi vadbeni programi. Pride do povadbenega sindroma ali epoc, kar pomeni, da izgorevanje poteka še dolgo po vadbi, v stanju mirovanja.
  4. Strokovno dognana SOS FORMULA za ohranitev želene in optimalne telesne teže za vse življenje in brez jo-jo efekta.

SOS SISTEM

SOS sistem deluje kot celota. Na fizičnem nivoju, psihičnem, umskem nivoju. Do kam si boste upali vi, je vaša domena in individualna želja. Mi ponujamo najboljše, kar znamo.
SOS vodi korak za korakom do posameznega cilja, ki smo ga skupaj zastavili.
SOS cilj je preseči vaš osebni cilj.

1. OSNOVNI SOS ® SISTEM

Osnovni SOS program se naslanja na telesni vidik in je kombinacija SOS vadbe, SOS prehrane, aktivno ohranjanje motivacije in pridobivanje uporabnega, praktičnega znanja.

1. SOS vadba

Telesna aktivnosti kot vir energije.

Vadba SOS je zabavna, telesu prijazna in ponuja možnost, da pokurite tudi do 800kcal kot ste vajeni do sedaj. Telo se preoblikuje do 7-krat hitreje. Z vadbo SOS® poleg učinkovite in hitre izgube odvečne telesne teže, pridobite na moči, kondiciji, gibljivosti, odpravite slabo telesno držo in bolečine v hrbtu.

2. SOS prehrana

Osnovne zakonitosti pravilnega prehranjevanja

Jej manj, več se gibaj in s tem nadaljuj, dokler ne prideš na želeno težo. Nemalokrat slišani ljudski nasvet že vsakega znanca. Pa ta preprosta metoda zares drži? Zadeva le ni tako preprosta. Tako univerzalen nasvet daje ( ali pa ne) povprečni rezultat, pa še to le za kratek čas.
Hrana daje užitek v ustih le eno minuto, v želodcu biva nekaj ur, a na telesu lahko tiči mesece, leta ali celo življenje. Po nekaterih podatkih k oblikovanju postave pripomore kar 75% urejena prehrana.
Poudarek dajemo pospešitvi presnove, ki omogoča hitrejše kurjenje maščobe. Hrana, ki podpira hormonsko ravnovesje v telesu je ključ do lepega, zdravega telesa in dobrega počutja. Kako z SOS prehransko terapijo na povsem naraven način spodbuditi hormon, ki ima pomembne učinke na uravnavanje telesne teže in kako spodbuditi kortizol, ki je pravi prijatelj optimalne presnove maščob in ogljikovih hidratov je le nekaj tem, ki jih boste spoznali v teoriji in praksi.

Naš cilj je spremeniti vaš odnos do hrane. Naučimo vas, kako uravnotežiti obroke, da bodo zdravi in redni in kako si organizirati čas za pripravo zdravih, hranljivih, rednih in preprostih obrokov čez cel dan.

3. SOS delavnice

Vzdrževanje telesne teže in motivacije

SOS delavnice vam nudijo čudovita orodja in praktična znanja na področju telesne aktivnosti, zdrave prehrane in zdravja. Spoznali boste svoje telo in njegove potrebe, koliko in kdaj jesti, spoznali boste svoja čustva in razsežnosti lastnega uma.
Znanje, ki ga boste na programu SOS pridobili, boste zlahka vključili v svoj vsakdan, pridobljeno telo in dobro počutje pa ohranili na dolgi rok.

2. NAPREDNI SOS SISTEM

Je nadgradnja osnovnega telesnega pristopa. Ker smo mnogo več kot le fizično telo. Človek je večplastno bitje. Čustva, naše misli, naše delovanje in naš um so naše gonilo. Napredni SOS program® vzpodbuja k aktivaciji vseh naših potencialov in notranje moči.

1. SOS holistic

Psihološki pristop za čustveno ravnovesje

V program SOS holistic vključujemo psihoterapevtski program Jaz sem telo. Spoznavali bomo, kako vzpostaviti kontrolo nad sabo, svojimi čustvi in svojim telesom. Kako se znebiti negativnih občutkov sramu, krivde, sovraštva do sebe in občutkov manjvrednosti. Odkrivali bomo temeljne vzvode, ki človeka silijo v nezdravo prehranjevanje ali pa ga zavirajo v telesni aktivnosti. Uničujoči psihični vzorci so veliko močnejši, kot je lahko odločitev in volje po hujšanju ali spremembi življenjskega sloga.

2. SOS coaching

Motivacijski pristop za dosego cilja

SOS coaching omogoča strankam preokviriti slabo mnenje o sebi, določiti cilje po inovativni S.M.A.R.T metodi in jih tudi doseči. Preseči lastne miselne omejitve, ki vam onemogočajo, da začnete hujšati in da sprejmete sebe in svoje telo v celoti. Glavni cilj procesa pa je najti vzroke, ki so vas pripeljali do presežka kilogramov in slabega počutja.

3. SOS balance

Hormonsko (ne)ravnovesje za hitrejši učinek

Se vam maščoba nalaga na stegnih, zadnjici trebuhu in se je nikakor ne morete znebiti? Počutite se brez energije, slabo spite, ste stalno pod stresom? Morda so za to krivec prav vaši hormoni. Uravnavanje telesne teže je odvisno od endokrinega sistema. Hormonsko neravnovesje vodi v debelost, presežek maščobe na določenih predelih telesa in maščobi, ki se nabira v notranjih organih. Tako stanje vodi v kardiovaskularne ostale civilizacijske bolezni. Ne gre le za zunanji izgled, gre za vaše zdravje in preventivo.

4. SOS mind 

Ultra Mind ESP sistem za odpravo negotovosti in stresa

Z Ultramind ESP sistemom boste odkrili, kako uporabljati moč svojega uma, da bi izboljšali svoje življenje, zdravje in dobro počutje. Posega v globlje ravni našega uma. Z uporabo ESP tehnik boste lažje dosegli cilje, pridobili na samozavesti in notranji moči. Pridobili boste praktično znanje za sprostitev in odpravo odvečnih napetosti.

ZANIMA ME