Tolerance Zero

Vadba, ki združuje elemente moči, vzdržljivosti, mentalne pripravljenosti, lastne volje in premike lastnih meja.

Na vsaki vadbeni enoti, boste občutili zmagoviti občutek, da zares zmorete več kot ste si sploh predstavljali. TOLERANCE ZERO® je skrbno izbran sistem vaj, ki posamezniku pusti močan pečat še dolgo po tem. Iz vas iztisne tisto najboljše, rezerve, ki vam do sedaj niso dovolile, da bi napredovali v katerikoli športni panogi.
TOLERANCE ZERO® ponuja 100 % efektivnost, ki se skriva za širokim slojem dvoma, da nečesa ne zmorete.

Ni meja za tiste, ki si upajo!

Trening TOLERANCE ZERO® nikakor in nikoli ni prilagojen zunanjim razmeram ali vadbenim pripomočkom. Z širokim funkcionalnim in vadbenim razponom se dotakne posameznika ravno tam, kjer se mora. Ravno toliko, kot potrebuje. Na način, kot je posameznikovo telo sposobno sprejeti.
TOLERANCE ZERO® se ne omejuje. Niti se ne izvaja v omejenem okolju ali klasičnem fitnes centru.
Fitnes naprave so le staro in nepotrebno železje.
Pomembna vrednota TOLERANCE ZERO® pristopa je čas in napredek.

Ustanovitelj TOLERANCE ZERO® programa je Mito Šinkovec, profesionalni osebni in kondicijski trener. Kaj on meni o vadbi TOLERANCE ZERO®?

close

»Tovariši v treningu, veste, da je večina novodobnih vadbenih pripomočkov ali naprav za dober trening nepotrebnih. Včasih je dovolj le brisača, kajne?
No ja, potreben je še ‘know how’. Le- ta je ponavadi konglomerat neke osnove – formalne izobrazbe, ki se na podlagi lastnih izkušenj in prizadevanj, strokovne literature, ki ti je pustila pečat nadgradi v celovito in uporabno znanje.«

Bodite pripravljeni na izziv in uspeh!

Intenziven vadbeni program TOLERANCE ZERO®. S pridihom tekmovalnega duha.
Inovativni vadbeni pristopi, drugačni in nepredvidljivi. Kot je življenje samo. Brez bližnjic. Bodite pripravljeni! Na TOLERANCE ZERO®. In na svobodno življenje, ki sem vam
ponuja.
TOLERANCE ZERO® je nov vadbeni pristop, ki žanje sadove še dolgo po tem, ko posejemo prvo seme.

Za koga

Primeren je za vse, ki si ne želite izgubljati časa na vadbi, ampak stremite k maksimalnemu izkoristku in napredku . Primeren tudi za tiste, ki se sicer raje ukvarjate s svojo najljubšim športom, pa želite svoj športni nastop premakniti stopnico višje. Za vas, ki želite preventivno zaščititi pred poškodbami, katerimi je telo v raznih dnevnih situacijah kot tudi športnih aktivnostih izpostavljeno.
Za vse , ki si želite izziv in stalni napredek, tako v moči, kondiciji kot tudi v performensu in končnemu izgledu. Za vse ki se ne ustrašite sebe in lastnega napredka.

TOLERANCE ZERO® je odlično izhodišče za vsakogar, ki ne želi izgubljati časa z neučinkovitim treningom, niti ne z iskanjem hitrih rešitev.

Odlična podlaga za športnike, kot tudi za rekreativce, ki bi radi svojo bazo nabirali zato, da se bodo v toplejših mesecih lahko brezskrbno prepustili svoji najljubši športni disciplini.

ZANIMA ME